2010. augusztus 12., csütörtök

Születésnapi sms üzenet 10

1. Ha én írhatnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét, oly széppé írnám, mint egy tündéri álom, a legboldogabb Te lennél ezen a világon! Boldog születésnapot!

2. 18 éves lettél, eddig bilin ücsörögtél. Kívánom, ne is kelj fel onnan ezen a napon, nehogy a buli piája a gatyádon hagyjon nyomot! Boldog születésnapot!

3. A mai nap szebb, mint a más. A mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a szeretet, s ez tartson ki, ameddig csak lehet! Boldog születésnapot kívánok NEKED!

4. Szülinapodra azt kívánom legyen az életed Tündérálom! Szíved egy tündérrózsa, mely nem hervad el soha! Öröm legyen szívedben, s boldog légy az életben! :)

5. Nem kívánok egyéb átkot, egyél meg 1 hekto mákot! Minden nap csak 1-1 szemet, addig élj míg meg nem eszed! :)

6. Születésnapodon kívánok neked sok szépet. Legyen vidám, derűs számodra az élet! Szerencse galambja mindig feléd szálljon, légy boldog sokáig ezen a világon.

7. Szellő szárnyán szálló idő e szép naphoz vezetett, szívem imádságát suttogja a szeretet. Kérem a jó Istent, óvjon, védjen tégedet. Adjon neked egészséget, hosszú boldog életet! Boldog születésnapot!

8. Öröm és boldogság legyen mindig veled, arcod mosolyogjon, ne lásson könnyeket. Erő és egészség kísérjen utadon, nagyon boldog légy minden szülinapodon!

9. Születésnapodra csak azt kívánom, valósággá váljon minden álmod. Hallgass a szívedre, megsúgja neked, nem szeretek mást, egyedül csak téged! Boldog születésnapot!

10. Születésnapod alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet, szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy BOLDOG ezen a szép napon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése