2010. augusztus 12., csütörtök

Születésnapi sms üzenet 20

1. Mivel ma születésnapod vagyon, legyen minden virág szagos nagyon. Áldjon meg az Isten, üssön meg a guta, ha nem tudod, hogy ezt az SMS-t ki írta!

2. Olyan legyen életed, mint friss virág, boldogság kisérjen egy életen át. Légy az, ami szeretnél lenni, ne feledd, mi mindig fogunk szeretni! Boldog születésnapot!

3. Születésed napján mit is mondhatnék? Mindent, mit szeretnél, adjon meg az ég! Légy boldog, míg világ a világ, fogadd ezt a verset, mert nincs nálam virág. Boldog szülinapot!

4. Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt, pár órára a könnyeket felejtsd el, hidd el mindenki téged ünnepel.

5. Ma születésnapod alkalmából a legszebb ajándékot nyújtom át, amit csak el lehet képzelni. Mától mindig neked van igazad. Ennél jobbat nem tudtam kitalálni. :)

6. Születésed szép napján, mikor mindenki minden jót kíván, kívánom én is Neked, legyen ez egy szép ünneped!

7. Szüleid szerelméből születtél, nekem ... (barátom/barátnőm) lettél. Akkor Te életet kaptál, de új élete is adtál. A jó Isten áldását kérem, s ez utadon elkísérjen, az én ... (barátom/barátnőm) sokáig éljen!

8. Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, s szívedet ne bántsa meg senki. Születésnapod is legyen az örömnek napja, kérem a jó Istent, hogy ezeket megadja.

9. Fogadd el szívem köszöntő szavát, hogy veled ünnepelhessem születésed napját. Isten adjon még legalább 100 évet, erõben, egészségben tartson meg Téged!

10. Evezz, evezz az élet tengerén, de ki ne köss a bánat szigetén. Legyen erőd tovább is evezni, ki téged szívből szeret viszont szeretni. Boldog szülinapot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése