2010. augusztus 12., csütörtök

Születésnapi sms üzenet 80

  1. Leendő szülinapos, mit mondjak neked? Talán azt: az öregedés együtt jár a látás és halláskárosodással?
  2. Senki nem kérdezte, akarsz-e megszületni, és a távozásról is más fog dönteni. De a közte lévõ idő a Te kezedben van. Ne hagyd veszendőbe menni. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
  3. A tegnapokkal fogy az élet, A holnapokkal egyre nő, S szemedben mégis mindörökké, A mának arca tűn elő – Ezért ha illan ez az év is, S a múltba szállva szétomol, Lelkedben ott a kincs örökre Amely valaha benne volt. Boldog születésnapot!
  4. Nem kívánok egyéb átkot, egyél meg egy hekto mákot. Minden nap csak 1-1 szemet, addíg élj míg meg nem eszed! Boldog szülinapot!
  5. E napon minden érted van! A nap csiklandozó sugara a lágy szellő s a madarak csodás dala. Ma neked nő a virág, mely ontja csodás illatát s neked érik a gyümölcs, ami beszívja a hajnal harmatát. Ha jő az este s megjelennek a csillagok, hidd el, ma neked ragyognak és az égre azt írják BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
  6. Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, és a szívedet soha ne bántsa meg senki! Születésnapod is legyen örömnek napja, kívánjuk, hogy a sors ezeket megadja! Boldog születésnapot!
  7. A Dunában úszik egy nagy harcsa,
    a jó Isten a szülinapost sokáig megtartsa!
  8. Eljött már a szülinapod bizonyára érzed,
    apró-pici ajándékom elhoztam hát néked.
    Nem voltál te kegyes hozzám hiába is hittem,
    mit kívánhatnék jót neked b*sszon meg az ISTEN!
  9. Hihetetlen, hogy egymilliárd sperma közül
    Te voltál a leggyorsabb!
  10. A nap ma olyan fényesen ragyog, ma mindenki azt suttogja: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Azok, akik igazán szeretnek, sok ilyen szép napot kívánnak Neked!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése